Om oss

Varje resa börjar med ett första steg, tas detta dessutom in på vårt kontor kan vi garantera goda förutsättningar för en lyckad företagsresa.

Våra principer för lyckade samarbeten

Ingress om oss och grunden och våra värderingar historia osv
preview_miljo_wendenrydholm_05

Vincent Wendén

Partner

Våra principer för lyckade samarbeten

01.

Stabilitet

Wendén & Rydholm är en finansiell rådgivnings och redovisningsbyrå belägen på Avenyn i centrala Göteborg. Grundarna Vincent Wendén och Erik Rydholm har över åren byggt upp en stabil verksamhet och nöjd kundkrets genom proffesionellt bemötande och gediget kunnande inom sina områden.

02.

Relationer

Att majoriteten av kundkontakterna har knutits ifrån rekommendationer av redan existerande kunder vittnar om byråns vision om långvariga och värdeskapande affärsrelationer och visar även på att fokus ligger på effektivitet och individuell utformning av varje kundrelation.

03.

Diversifiering

Samarbetet sträcker sig ifrån enskilda näringsidkare och mindre aktiebolag till större entreprenörskoncerner, vilket ger ett väl avvägt och innehållsrikt spann av kompetens inom byrån. Där ingen fråga är för liten för att ställas och inga expansionsdrömmar är för stora för att påbörjas.

Karriär hos oss?

Välkommen med din ansökan.

Tankarna om en karriär inom ekonomiområdet lockar många, kanske är du i slutet av dina studier eller är några år in i arbetslivet? Oavsett så finns det alltid frågor som behöver svar och nya möjligheter att utforska. Tveka därför inte höra av dig och bolla dina idéer om framtid, engagemang och driv med oss!

vår kund beskriver samarbetet med Wendén & Rydholm

"Proffessionellt samarbete, genuint intresse"

”Som en entreprenör så har man alltid många projekt i luften och behöver rådgivning inom många områden. Ibland behöver ringa ett snabbt samtal för att säkerställa att man tänkt rätt i en upphandling och i andra fall sitter man ned i ett längre möte och omvandlar en idé och vision till en genomförbar affärsidé och uppstart av ett nytt bolag. 

Att ha denna bredd i samarbetet med sin ekonomipartner är avgörande för min verksamhet och har visat sig otroligt framgångsrik och spännande!”

”Då Wendén & Rydholm själva är företagare känner jag att de kan relatera väl till mina frågeställningar och att rådgivningen de ger är framarbetad och beprövad utefter vad de själva vet fungerar bäst. Efter våra möten har jag både fått svar på frågor och nya idéer att tänka på. Livet som entreprenör gör att man ständigt ställs inför nya utmaningar och med denna ekonomipartner i ryggen känner jag mig trygg att våga satsa på det jag tror på!”